Tilanne on nyt se, että elopainoa on liikaa ja se on tiukassa. Tarttis tehrä jottai. Ja siis läskiblogaus on kerta suosittua yms. niin ei kait siinä sitten.

Paino pitäisi siis saada hiissattua 71kg:sta 65kg:on.  Pakko sitä on jonnekin kirjata,  koska muuten käy niin kuin tässä on jo pari kuukautta käynyt: se hiipii ylöspäin. 67,6: no sehän on vielä 67 - 68,2: menkat tulee kahden viikon päästä, siitä se johtuu - 69: oho...

Kovaa kuria ja koirankeksejä, vaa'alle kerran viikossa ja YLÖSPÄIN puolen kilon tarkkuudella pyöristetty tulos tänne. Kerran kuussa voisi ehkä vaivautua mittailemaan, useammin ei tule mitään.

Ruokavalioksi valitsin pari vuotta sitten testaamani ja hyväksi havaitsemani hyväkarppaamisen. Jätän vain perunan, vehnäjauhon, sokerin, riisin ja maissin pois. Olo on kylläinen ja kevyt ja silloinkin paino pysyi ns. kurissa. Tosin olin raskaana..Ainakin tässä näitten testipäivien aikaan olo on ollut hyvä, vaikka pieniä vehnä- ja perunamääriä onkin kulunut.

Liikuntaa pitää harrastaa, ja kyllä olisi hienoa, jos saisi pykättyä samaa tasoa olevat reenipäiväkirjat kuin Kispellä. No, ei tule toteutumaan, mutta jospa nyt kaksi viikottaista kardiota ja päivittäiset lyhyet punttitreenit riittäisivät ainakin näin alkuun. Kaikkea olisi kiva harrastaa, mutta työssäkäyvän äidin aika on kortilla.

Ruokapäiväkirjakin olisi hyvä julkistaa, mutta vaivalloinen. Yritetäänpä:

torstai 23.8.
aamupala: kuppi maitokahvia, kaksi ruispuikulaa juustolla+vihanneksilla
aamuvälipala: porkkanaa, cashew-pähkinää
lounas: salaattia, tomaattia, kurkkua, vesimelonia, leipäjuustoa, raejuustoa, cashewia. Pari palaa Realia (jossa on siirappia, FYI)
välipala: porkkanaa, pala leipäjuustoa
päivällinen: purjoperunasosekeitto piilokukkakaalilla, riistakäristystä.
napse: vesimelonia, mangoa, nektariinia, pari realia kinkulla ja juustolla. Ja pari palaa oikeaa ruisleipää.

Kyllä, leivästä sopii nipistää.