Nimittäin se aamuenergia-asia. Minulle kun ei liikunta ennen aamupalaa sovi. Muutenkin menee päivä ihan sekaisin, jos en saa ensimmäisenä aamulla palaa. Vielä tärkeämpää tuntuu olevan, että aamupala nautitaan pukeutuneena, muuten ei yöppäri lähde päältä ennen puoltapäivää.

Piti siis käydä uuden työpaikan tarjoamassa kolesterolikokeessa (no, vähän kyllä sain ruinata lähetettä), ja sitä varten piti paastota 12h. Lähdin tyhjin mahoin kotoa. Lievästi harmitti, ettei koko labra ollut auki, eikä ole huomennakaan. Söin kyllä samat uotilat sitten töissä kahvin kera, mutta se oli liian myöhäistä. Olin koko aamun todella flegmaattinen. Lounaan jälkeen hetkeksi piristyin, ja nyt ollaan taas tässä. Jotenkin koko ajan on nälkäkin. Se paasto nyt ei sikäli ollut ihmeellinen, en yleensäkään syö illalla juuri mitään.Uutta yritystä sitten perjantaina.

Olen nykyään kyllä harrastanut liikuntaa aamuisin, mutta en ennen aamupalaa. Viikonloppuisin, kun aamupala on syöty, on mainio hetki lähteä rullailemaan tai lenkille, lapset katsovat aamuohjelmia ja puoliso vasta heräilee. Sitten on liikunnat plakkarissa ja päivällä hyvin aikaa kaikkeen. Viikolla illat ovat niin kiireisiä, että silloin pieni hyppely ulkosalla tekee vain hyvää, mutta viikonloppuna sitä haluaa omistautua perheelle, eikä sopivaa saumaa liikunnalle enää myöhemmin välttämättä löydy.

Eilisen sapuskat:

aamupala: uotilat, kaffe
lounas: normandialainen kalkkuna, ohra, kyssäkaalikuutiot
välipala: mantelia, raakaa kyssäkaalia
päivällinen: ex-tempore munakoiso-paistos (pannussa ruskistettuja sentin vahvuisia munakoisoviipaleita, väliin kreikkalaisittain maustettua jauhelihaa tomaattimurskalla sekä fetaa) - oli todella hyvää!
iltapala: pienuotila