Kyä näin o. Mitähän viikonlopusta tulee, huomenna meille tulee oikein urakalla ruokavaliovammaisia, eli moniallerginen lapsiperhe, jonka isä on kasvissyöjä.

Sain viimein verikoevastaukset. Kolesteroliarvot olivat suositusten mukaiset, kokonaiskolesteroli 4,6 (<5), HDL ("hyvä") 2 (>1) ja paha olisiko ollut 2,2 (<3). Triglyseridit 0,8 (<2) Täytyy illalla päivittää oikeat arvot. Aika mainiota, kun kuitenkin eläinrasvaa syön ihan huoletta ja aioin kyllä jatkaakin, tuloksista riippumatta. Hemoglobiini oli 130 ja verenpaine 126/73, joka on vieläkin korkeampi kuin esim. raskausaikana. Hmmm.

Katselin eilen niitä pyöriä, ja varasinkin omani. Tänään menen sen hakemaan. Meillä olisi tuossa vieressä muutama maastopyöräreittikin, että jos sinnekin joskus ehtisi. Sellainen ikävä seikka kävi, että pesuhuoneeseen on tulossa silikonit, ja sitä ei saa tänään käyttää. Olisin oikeastaan tarvinnut sitä jo aamulla, mutta ehdin tänne töihin ennen kuin huomasin.

Eilinen oli sitten ihan lepopäivä, hoitelin välillä sisustusasioita. Nyt on olohuone uusissa väreissä, vaihdoin tehosteet eli paneeliverhon ja koristetyynyt turkooseista fuksiaan tjsp. Olen nyt vähän villiintynyt, kun hoksasin (pitkät piuhat), että voin käyttää sisustuksessa kaikkia niitä ihania värejä, joita en vaatteissa ilkeä käyttää. Vaatteet onkin sitten pääosin mustaa...

safkat:
aamupala: maitokahvi, uotilat
"lounas": kalkkunaruisleipä (eväät unohtui kotiin)
välipala: banaani
välipala2: uotilaa
päivällinen: munakoiso"lasagne" (munakoisoviipaleita, bolognesea ja juustoraastetta kerroksittain uunivuoassa)
iltapala: mangoa, pari näkkäriä juustolla ja tomaatilla, pieni sherrytilkka