aamupala: 2 ruisleipää, juustoa, tomaattia
lounas: grillattu kanankoipi, salaattia (meloni, tomaatti, kurkku, porkkana, salaatti), kevytviili
välipala: ruisleipää
päivällinen: broileria, fetaa, tomaattia, rucolaa, kesäkurpitsatagliatellea (sitruunamehua, mustapippuria), 3 lasia punaviiniä
iltapala: 1 olut, banaani (eri aikaan :D)

Huh huh, onneksi mieliala on jo kohentunut. Mikä lie tilapäinen häiriö, onneksi ne ovat olleet viime ajat todella harvassa.

Mitat näyttävät todella kohentuneet, outo juttu. Voihan kyse tietysti olla mittavirheestäkin. Mutta piristävä huomio kuitenkin. Saa nähdä, miten trendi jatkuu.

Tuo kesäkurpitsatagliatelle oli yllättävän hyvää, olin aika epäileväinen. Jopa puoliso kehui, vaikka hänelle kyllä tarjosin normaalipastaa. Ja lapsille, he kun rakastavat sitä. En kyllä enää oikein pidä tästä että muutkaan perheestä syövät kuraa, aivan turhanpäiväisiä vehnäjauhoklimppejä. Oma olo vihanneslisukeaterioitten jälkeen on todella hyvä ja kevyt. Ja lopultakin, noitten "tyhjien"tärkkelyslisukkeitten korvaaminen kasviksilla, jotka muuten jäisivät syömättä, ei voi olla pahasta. Vähän kyllä huolestuttaa, jos saan laittaa itselleni eri ruokaa, kuinka kauan tätä jaksaa. Mutta jospa lapset vähän kasvettuaan söisivät vihanneksia paremmin.