Syksy saa ja vararavintoa tunnutaan kaipaavan. Kuten tuolla viimeisimmässä idoli-linkissäni muistutetaan, lihaskuntoharjoittelu olisi hyvä keino sallia itselleen enemmän ruokaa. Tai siis minähän syön, mutta jos painon pitää pudota, niin tarttis tehrä jottai muutakin. Koska tänään ei pääse rullaluistelemaan, määrään itselleni kotikuntosalia. Ainaskin vartin. Teen kyykyt, askelkyykyt, pohkeet ja vatsalihakset, suorat, vinot, alat ja syvät. Ja pisteeksi iin päälle leuanvetoa. (1 kpl, otaksun) Joo, siis noitahan ei vartissa tee, mutta teen AINAKIN vartin. (ja sivumennen sanoen Kutri on ainakin menneessä elämässään ollut aika rasittava, mutta kiitettävän perusteellinen kaikessa mihin ryhtyy, sille iso peukku.) Näin ollen en oikein jaksa sitä jumppakorttia tähän hätään hommata, on tuolla kotonakin hommaa.

En muuten ole jaksanut edes mainita sitä minimaalista päiväliikunnasta, jonka saan kun pyöräilen töihin puolitoista kilometriä. Kyllä siitä jotain liikuntaa pitää tulla, koskapa se tuntuu niin raskaalta vetää lapset peräkärryllä hoitoon (ylämäkeen). Nyt suunnittelen sitten uutta pyörää.

Eikä siinä vielä kaikki. Joululahjaksi suunnittelen suksia.

Eikä siinäkään vielä kaikki. Uusi uikkari olisi, no, kiva. Vanha on vähän vetlo ja pelkään että kohta siitä näkee läpi. Ei oikein sovi kloorivedelle...

Eilisen sapuskat:

aamupala: kahvi, yömässäyksen jälkeen vain yksi pala reikäleipää juustolla, kinkulla, tomaatilla, kurkulla ja salaatilla. Ja oivariini 60:lla, kuten muuten kaikki muutkin leivät tähän saakka. En jaksa kirjoittaa sitä.
lounasvälipala: uotila, omena
päivällinen: possunkyljys sinappikermakastikkeessa, paistettua kukkakaalia
välipala/jälkiruoka: mustikka-vadelmarahka ilman lisättyä sokeria. Tai oikeastaan rahkaa ei ollut, tilalla turkkilaista jugurttia
iltapala: omena, pari uotilaa ja yksi näkkäri, lasi valkoviiniä ja toinen sherryä (hyi hyi, sunnuntai-iltana).