Olin eilen tapaamassa vanhoja ystäviä ruoan merkeissä. Jätin alkoholin juomatta, koska viime viikolla viinilasillisesta tuli niin typerä olo, joten siitä energiaa ei tullut, mutta ruoasta sitten senkin edestä. Alkupalaksi söin kaikin puolin mainiota tonnikala-sevicheä (kieliasu ravintolan), eli raakaa tonnikalaa ja limeä sekä jotain maustevihanneksia, ainakin paprikaa ja persiljaa. Pääruoaksi sain nautavartaita kolmella kastikkeella (salsa, vihreä salsa ja ihana savunmakuinen kastike) sekä friteerattuja (yrgh) ruokabanaanilastuja. Ja sitten, no, muutkin ottivat jälkiruokaa...suklaa"piirakka" kermavaahdolla eli lähinnä uunissa paistettua suklaata. Mmm.

Ja nyt sitten jatkamme harjoituksia. Käytännössä käy nyt niin, että tällä viikolla treenaan loput lihakset kotona, mikä ei yhtään haittaa. Oikealla kuntosalilla on kyllä mukavampi heilua tangon kanssa, siis jos se pitää ottaa nostoräkistä pois, kotona saa olla aika tarkka ettei huitaise sitä seinästä tai ikkunasta läpi.

Nyt kyllä jäin vähän kahden vaiheille, kun uusi guruni Josh-setä oli sitä mieltä että koko treeni vain samana päivänä eikä mitään jaotteluita. Nyt en enää löydä sitä artikkelia. Ehkä teen nyt tällä vanhalla menetelmällä toistaiseksi, ja maaliskuussa kokeilen jotain uutta.