Sieltähän ne ensioireet kyllästymisestä sitten tulivat, taisi mennä aika lähelle samoja aikoja kuin viimeksi. Onneksi nyt on treenikavereita, joten jos tästä selvitään.

Viikonloppu meni pääosin häissä, mutta tästäkin huolimatta kävin perjantaina lenkillä ja tein eilen pienen kotitreenin (leuanveto, penkkipunnerrus, kyykky ja swing käsipainolla). Ja häät olivat sitten yhtä istumista ja syömistä. Tästä olisi nyt hyvä päästää köydestä irti ja alkaa mättää ruokaa kaksin käsin, mutta yritän nyt kuitenkin välttää sitä. Puuroaamupalalinja jatkuu, ja muutenkin yritän nyt valita ruokiin kevyempiä tuotteita mahdollisuuksien mukaan. Eikä makeita herkkuja töissä eikä arki-iltaisin kotonakaan.

Viime torstain treenikin jäi jotenkin puolikuntoiseksi, ei vaan oikein napannut. Kaveri oli vähän samoilla linjoilla, mikä lie siinäkin. Toivottavasti huomenna ollaan taas skarppeina. Tosin tässähän on jo kuusi viikkoa varmaankin takana, pitäisiköhän sitä ohjelmaa rukata johonkin suuntaan? Niinhän sitä sanotaan, että keho tottuu ja sitten pitäisi treenin painopisteitä muuttaa. Mitähän siihen sitten keksisi. Täytyy lukea Kristaa.