Vaikka muka näyttäisi siltä, että into alkaa hiipua, niin antaa näyttää vaan. Leikitään, että nyt on taas se aika kuusta, että ruoka maistuu ja nestettä kerääntyy. Sormet ovat nakkeina. Alkuviikosta sitten taas uudella innolla. Varmemmaksi vakuudeksi ostin töihin paketin näkkileipää.

Ruokapäiväkirja olisi nyt kova sana, mutta kun ei noita viikon vihanneksiakaan muista kirjata. Alkaa nimittäin tuntua, että kun aamupala on puuroa, tulee muuten syötyä enemmän. Ruokapäiväkirja auttaisi selvittämään, tuleeko vai tuntuuko.

Eilinen treeni oli taas mukava. Tein vaihteeksi kyykyt kunnolla enkä jäänyt puolimatkaan, kuten mukamas pitää polvien takia tehdä. Peffa viistämään lattiaa, kyllä sitä kohta saa taas lisätä painoa. Mutta ajattelin nyt jos ottaisi vaikka maaliskuuksi Kristalta mukaellun ohjelman, jossa viikossa on kolme treenipäivää: kevyt, raskas ja medium.

Kevyt:
kyykky 3 x 15
"power shrug"  3 x 5 (kuulostaa karsealta liikkeeltä)
pystypunnerrus 3 x 15
pohjelihakset 2 x 15
vatsalihakset 2 x 15

Raskas:
Kyykky 3 x 5
Penkkipunnerrus 3 x 5
Leuanveto tai ylätalja 3 x 5

Medium:
K
yykky 3 x 8
Taljasoutu 3 x 8
Vino penkkipunnerrus 3 x 8 (tai dipit)
"good morning" 3 x 8

Ei tuo ohjelma kyllä miellytä. En tiedä varsinaisesti, miksi ei. Varmaan pitää käyttää lihaksia joita ei tähän mennessä ole käyttänyt. Ja isompia painoja, jos kerran toistoja on vähemmän. Maastavetokin jää pois, mutta hei haloo, huhtikuussa saa taas palata vanhaan. Lupaan!

Huomenna olisi varmaan tuo medium ohjelmassa.