Tähdet olivat sitten taas siinä asennossa, että puolikas punaviinipullollinen eilen maksoi tämän päivän ruokahalun. Aamupala tuli samaa kyytiä ylös, ja sitten iltapäivällä taas onnistui ravinnon nauttiminenkin. Kp on jotain ovulaation paikkeilla, yleensä käsittääkseni näin on käynyt kierron viimeisellä viikolla. Jos kierrolla nyt on asian kanssa mitään tekemistä. Punaviini ja tummat oluet ovat ne pahimmat, erikseenkin.

Mutta ei se mitään, ihan hyvä kevennys syömisiin. Ilokseni vaaka näytti jo ennen päivän vähäruokaisuutta puoli kiloa vähemmän kuin keskiviikkona.

Sellainenkin ilahduttava seikka kävi, että huomisen päivällisvieraat pölähtivätkin tänne tänään. Olin muuten otettu. Nyt ei tarvitse huomisen jälkiruokaa laatia, mutta kompensaationa huomaavaiset vieraat olivat valinneet lapsille 700g irtokarkkeja. Minähän en niitä nyt syö, mutta sopiva tahti antaa niitä lapsille olisi minusta luokkaa loppuvuosi. Täytyy varmaan tarjoilla työkavereille niistä osa, vähän voin antaa lapsillekin. Mutta tuo määrä on jotain ihan järkyttävää. Lapset olisivat olleet onnellisia 20g namuaskista. Kun minä olin lapsi, olimme tyytyväisiä kun siskon kanssa saimme jakaa 100g karkkipussin. Nyt 150g pussit ovat "pikkupusseja" ja normaalikoko on 350g. Ja nämä eivät sitten papalle riittäneet vaan piti tuoda tuplamäärä...

Huomenna aion tavallisen lenkin sijaan kokeilla intervallia. Eli siis kävelen minuutin ja nojailen 2 minuuttia käsiin, niinhän? Täytyy ehkä ottaa sykemittari mukaan. Jokohan lenkkipolku on sula? Viikko sitten ei ollut kuin pari hassua pälveä.

Kevään merkkejä on ollut ilmassa: viikko sitten näin perhosen ja leskenlehtiä, eilen västäräkin ja sinivuokkoja. Tänään pyyhälsi joku meidän katua rullaluistimilla. *muokataanpa* Mitä olisi kevät ilman satunnaisia yllättäviä viiden sentin lumikerroksia...