Tunnustukset ensin. Pidin eilen mässypäivän, meillä oli työpaikan kevätvirkistystä ohjelmassa. Söin oikein kaksi palaa marjapiirakkaa, joka oli herkkua, ja join vielä kahviakin. Lisäksi kiskoin makkaraa ja olutta kaksin käsin, no, 2,5 makkaraa ja 4 olutta. Etenkin sokerin suhteen uskon, että sokeri sekoittaa hormonitasapainoa, ja siksi sitä ei pitäisi käyttää, mutta jos sitä nyt sitten käyttää ja sotkee hormoninsa, niin samahan se sitten on syödä vähän enemmänkin.

Kompensoidakseni tätä possuttelua menin retkelle pyörällä. Matkaa tuli yhteensä viitisenkymmentä kilometriä. Vaikka eipä pyöräilyssä nyt ihan hirveästi energiaa kulukaan, niin jotain sentään. Sitä paitsi oli ihanat ilmat ja maalla on mukavaa pyöräillä. Kaiken lisäksi oli vielä hyvää seuraa. No, nyt istuminen on kyllä ikävää.

Menin eilisen rehkimisen päälle kuitenkin aamulla turbuloimaan salille. Setit menivät ihan hyvin, ja niin meni intervallikin. Oli pakko mennä lenkille, kuntopyörän tai soutulaitteen istuimia en halunnut edes ajatella. Nyt sitten viikonlopun lepään hyvin.

Ja lisäksi syön nyt kevyesti. Tänään söin aamupalaksi munakasta, raejuustoa, tomaattia ja tuoretta ananasta. Ja yritän nyt olla mähmäämättä pähkinöitä ihan liiallisesti.