Täytyy sanoa, että tuoreiden kasvisten lisääminen ruokavalioon vain parantaa elämänlaatua kummasti. Onneksi on kesä edessä ja kasviksissa valinnanvaraa. En tiedä, miten ensi talvi tulee menemään.

Vaaka näyttää siltä, että on palattu ruotuun ja pahat hormonit aiheuttivat viime viikkoisen painonnousun. Tiistaina kyllä käytiin synttäreillä, ja anoppi huijasi tekemään vappuna munkkeja (no syömäänhän ei tarvinnut sitten enää pakottaa), mutta nyt näyttäisi olevan syöminen taas suunnilleen hanskassa.

Salillakin rauta vääntyy taas tuttuun malliin. Itse asiassa uskalsin tänään laittaa penkkipunnerrukseen jo 37,5 kiloa ja sain sillä tehtyä jopa toistoja. Kyllä se siitä. Leuanveto ei ole edistynyt, mutta pääasia että jossain tapahtuu kehitystä. Niin, viitteenä tuohon penkkiin se, että aloitin tekemällä 3x10 sarjoja 30 kilolla, ja kerran testasin tai yritin testata maksimisuoritusta ja nykäisin sarjojen päälle tankoon 35 kg, eikä se kyllä silloin noussut minnekään. Nyt voisi maksimi olla jo yli 40. Tai sitten ei. Tekniikka ei ole oikein vieläkään hallussa.

Lisäksi laitoin nyt rahaa Turbulence Trainingiin ja rekrytoin pari kaveriakin. Tosin lukea en ole vielä ehtinyt.

Täytyy nyt oikein onnitella itseäni siitä, että selvisin sen kahden ensimmäisen kuukauden jälkeisestä kriisistä. Hyvä minä!