No juu, ei tämä päivä ihan esimerkillisesti mennyt. Aamulla jo kiskaisin ylimääräisen banaanin "kokeiluna", paahdoin pannulla ja ripottelin kanelia päälle. Ennen kyllä laitoin sokeria ja jäätelöäkin, ihan käsittämätön ajatus ainakin se sokeri. Virallinen aamupala oli tietysti taas kaurapuuro, mansikat ja raejuusto. Banaani ei ollut riittävän "raikas" puurooni ;)  Lounaskin meni vielä kohtuudella, niukka annos ohraa ja taimenta, mutta sitten piti sukulaisvierailijoille kokata omenastruudelia (hiivaleipäjauhoista minimaalisella sokerilla) ja kurkkuvoileipiä, eikä kaupasta saanut kuin valkoisisista valkoisinta paahtoleipää. Tai mikä siinä kokkaamisessa, mutta kun piti vielä syödäkin. Ja mikä siinä syömisessäkään, mutta piti syödä niin että vieläkin maha rutisee. Kaksi palaa struudelia ja riittävästi kurkkuleipiä.

Päivällinen meni taas kohtuudella, ja pari kourallista rusinoita ja pähkinöitä siinä välissä. Iltapalaksi omenaa ja kanelia (ja struudelista jäänyt kermavaahto, mutta hei, ei sokeria).

Aloitin uuden Turbulence Training -ohjelman, erityisesti rasvanpolttoon (oksettava sanakin) suunnattu. Viis rasvoista, mutta tässä treeni tehdään circuitina, ja sellaista en ollut ennen kokeillutkaan. Tehokasta oli, etenkin kun ne vehnät möllöttivät mahassa. Ja treenin jälkeen otin vielä mandariinin ja raejuustoa, vaikkei tehnyt mieli. Ottakaa lihakset siitä, ottakaa vielä lisääkin...