Vähän elättelin toivoa, että saisin jo kirjoittaa 64 kiloa painoluetteloon, mutta sitten eilen iski taas leivänhimo. Ensi viikko on taas se viikko, kun paino junnaa, ja siitä sitten eteenpäin. Kyllä tällä puolen kilon tahdillakin kahdessa kuukaudessa lähtisi neljä kiloa. Taisin laittaa uutta tavoitetta kuuteenkymmeneen kiloon, mutta katsotaan nyt. Ei se paino ole ainoa mittari, sitä saa olla kyllä enemmänkin, kunhan läskiä ei ole. Mutta jospa naama pysyisi inhimillisenä, sille ei vähärasvaisuus tee hyvää.

Täytyy sanoa, että jo kahvinkin (ja sokerin) poisjättäminen on parantanut ihoa huomattavasti. Hyvästi näpyt! Sitten seuraavana alkoholia vieläkin vähäisemmäksi. Sokeria olen nyt syönyt lähinnä juhlissa, ja niitähän on riittänyt, ja samaten olen juhlissa juonut kahvia. Kahvi on kyllä askel naposteluun, joten sinänsäkin kahvinjuonnin lopettaminen on ollut hyvä askel.

Sitä tässä enää pähkäilen, että miten paino sitten tulee pysymään lukemissaan? Tietysti jatkamalla tällä liikunta- ja ruokalinjalla. Liikunnan kanssa ei välttämättä tule ongelmaa, koska sitä voi harrastaa sisälläkin, mutta ensi talven syömistä murehdin jo etukäteen. Kun on kylmä, ahmimiskohtauksia tulee. Onko minun monitoroitava painoani loppuikäni? Ja vielä niin, että seuraan sitä joltain käyrältä? Tiedän kyllä hyvin, että jos en seuraa, lähtee paino nousuun. Vaatteetkin ovat vähän huono mittari, sillä niitähän voi ja täytyykin ostaa aina uusia. Parasta olisi kuitenkin reagoida nopeasti.

Turbulence Training näkyy tällä hetkellä kaikkein eniten vatsan seudulla. Punnerrukset ovat tehneet tehtävänsä! Täytyy varmaan ottaa joku alavartalopainotteinen treeni seuraavaksi, siellä riittää tekemistä. Tosin Fit Yummy Mummy -ohjelmassa pitäisi alkaa Transformation Challenge jo ensi kuussa, hmm hmm...