Huomisaamuisia mittoja odotellessani huomasin, että vaaka näytti tänään jo alle 65kg. Hämmästyttävää miten ees-taas-sahanneen alkuvuoden jälkeen tuloksia syntyy. Kiitos vain, Turbulence Training. En tiedä, onko syy niinkään ohjelman erinomaisuudessa vai siinä, että olen entistä johdonmukaisempi. No, toisaalta kävin kyllä salilla kahdesti viikossa alkuvuodenkin. Ja viikonloppuisin lenkillä. Enkä minä nyt niin paljon vähemmän syö, ainoa konkreettinen muutos on aamupuuro.

Voisiko olla, että paljon mainostettu intervalliharjoittelu tosiaan puree? En jaksa edes kamalan kovilla tehoilla tehdä intervalleja, mutta hiki kyllä virtaa kuntopyörällä. "Tutkimusten" "mukaan" intervalliharjoittelulla aineenvaihdunta pelaa kiihdytettynä 24-36h harjoituksen jälkeenkin. No, oikeastaan aika sama, tällä hetkellä tämä ohjelma tuntuu mielekkäältä. Teen nyt toista viikkoa edistyneempää ohjelmaa, ja kahden viikon päästä saan aloittaa alkuperäisen TT:n.

Rasvaprosenttiakin on mittailtu. En tiedä, meneekö muutos mittaustarkkuuden rajoihin, mutta pitemmällä tähtäimellä varmaan näkee jotain suuntaakin. Ihonalaisen rasvakudoksen mukaan rasvaprosenttini on 20, mikä tuskin pitää paikkaansa. Huomenna pitäisi päästä taas vaa'alle, saa nähdä, mitä se sitten näyttää rasvaprosentiksi. Ehkei asia kuitenkaan ole niin tärkeä, että tarvitsisin ammattilaismittaajaa.

Täältä tähän, ja ei, en saa Craig Ballantynelta provikkaa ;)