Hyvä että olen ehtinyt edes lukea blogeja, kun on muka ollut niin paljon tekemistä. Ilmeisesti lähinnä syömistä. En ole pahemmin syönyt herkkuja, enkä pahemmin liian usein, mutta annoskoot...Ja onhan nyt toki turvotusviikkokin. Mutta ryhdistäytyminen alkakoon ja annoskoot pienentykööt. Treenit olen tehnyt ihan ajallaan, tapu tapu.

Pistin rahat likoon Fit Yummy Mummyyn. Muutoskilpailuun ilmoittautuminen alkaa jo ensi viikolla 1.7. ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.8. Ennen -kuvat saa lähettää heti ilmoittauduttuaan, ja päätös on kaksitoista viikkoa viimeisestä ilmoittautumispäivästä eli 24.10. En oikein tiedä, mitä tekisin...TT intermediate on nyt ohi ja ajattelin kokeilla erityisesti rasvantuhoamiseen suunniteltua ohjelmaa seuraavat neljä viikkoa, siinä harjoitus onkin kuntopiirinomainen. Vaikka rasvaa palaisi kyllä eniten, kun vain SÖISI VÄHEMMÄN!

Juhannus meni sirkeissä hämäläistunnelmissa rakeitten ja ukkosen keskellä. Oltiin kotosalla, juhannuspäivänä käväistiin kyläilemässä ja pitkällisen säätiedotuksen vahtaamisen jälkeen sunnuntaina mentiin Särkänniemeen. Ukkoselta ja rakeilta ei sielläkään säästytty, mutta onneksi nopean kuuron jälkeen aurinko tuli vihdoin esiin ja meillä oli oikein hauskaa, kuten muillakin, jotka säätä uhmasivat. Jonoja ei pahemmin ollut, paitsi tukkijokeen vähän. Lisäkuntoiluna kanniskelin kaksivuotiasta suunnilleen joka paikkaan, jotta päästään nopeammin ja suorempaan, meidän lapset tykkäävät liikkua laajaa siksakkia.

Purjehdusta taitaa olla ohjelmassa seuraavaksi...