On vähän päivittäminen retuperällä, kuten syöminenkin. En tainnut kehdata kertoa loman edesottamuksista. No, ei tässä kotosalla ole paljoa aikaa ehtinyt viettääkään.

Onneksi tänään näyttää siltä, että loman painonnousu (tähän asti, minähän jatkan vielä kaksi viikkoa) on puoli kiloa. Ensi viikon olen lasten kanssa ja syömisen kanssa joutuu vähän kamppailemaan, viimeisen viikon lomailen ihan yksin ja teen kesäsiivouksen ja ehkä kerään marjoja ja sieniä. Viimeistään sillä viikolla olen ruodussa. Ryhdistäytyminen alkaa kuitenkin jo nyt.

Ei kai tässä loman aikana nyt mitään hirveyksiä ole tapahtunut, mitä nyt veneillessä tulivat päivittäiset jäätelöt mukaan kuvioon, ja parit iltaoluetkin. Makkara jäi tällä kertaa vähemmälle, mutta uusi iltaherkku quesadilla grillissä valtaa jalansijaa. Onhan elämässä muitakin nautintoja kuin syöminen, onhan?

Erityisen paljon harmittaa puolison ruoka(ja juoma-!)valintojen mukana meneminen, joskin nuo quesadillat olivat ihan oma ajatukseni. Kyllä sitä pitäisi osata miettiä vähän järjellä eikä hamstrata "omaa osuutta".

Tänään tulee vieraita ja leivon kuitenkin pullaa.