Nyt on kolmas päivä menossa 84:stä. Parasta tässä on toistaiseksi ollut se ruokalogi, se on mahtava! Voi suunnitella päivän syömiset etukäteen ja täydentää niin, että vitamiinit ja hivenaineet tulevat täyteen (todella vaikeaa se kyllä on, mutta ainakin pysyy tiedossa, mistä on puutetta). Tosin olen kyllä joka päivä syönyt enemmän kuin pitäisi, mutta pikkuhiljaa välipalat vaihtuvat hedelmiin ja porkkanoihin.

Lisäksi investoin palautusjuomaan. Aika ikkelää on, täytyy varmaan ostaa proteiinia ja maltodekstriiniä ja sekoittaa itse. Voisi vaikka blandata tuon valmiin juoman. Kyllä siihen tottuu, mutta en halua tottua järkkymakeaan. Testasin tässä lomalla Profeel Cottifruttin, joka tuoteselosteen perusteella on hyvä tuote, mutta ihan liian makea. Miksi kaiken pitää olla niin kamalan makeaa?

Päätin kuitenkin tehdä treenin kuten TT:nkin, eli painoharjoittelun ja intervallit samana päivänä. Säästyy vähän aikaa suihkussa lotraamiseen jne. Tänään aloitin ja olikin kiva päästä pitkästä aikaa oikein salille vääntämään.