Onhan tässä vielä kaksi päivää syötävä järkevästi, mutta treenit ovat nyt pulkassa. Vaikka ihan tavalliseen tapaan menen taas ylihuomenna salille.

Paino oli sitten pudonnut kilon, olen vähintäänkin yllättynyt. Suurin muutos aiempaan on se syömisten vahtaus. On tässä vähän nälkääkin kyllä nähty, ja sitten tämän aloituksen kunniaksi päätin ottaa alkoholittoman linjan. En tiedä kuinka pitkään se pysyy, kun kotona on rikostoveri odottamassa. Olisi hienoa, jos oltaisiin nyt tämä 12 viikkoa, jos nyt ei kuivin suin, niin ainakaan ostamatta alkoholia. Hääpäivää vietetään parin viikon päästä, josko silloin saisi ravintolassa lasillisen (no sekin pitää tietysti ostaa), ja jos jossain kylässä tarjotaan, niin miksei lasillista voisi ottaa. Mutta ei kuitenkaan kaikkea mitä tarjotaan.

Voikkarit ovat taas jääneet, mutta ajattelin aina silloin tällöin sellaisenkin nautinnon itselleni suoda. Yksittäin, ei kaksittain. Välipaloihin on tullut mukaan se hedelmä/vihannes-komponentti, ei pelkästään pähkinä-. Ja yrttiteetä ja rooibosta kuluu. Tälläisellakohan sitä jaksaa loppuikänsä? Aamupuuro on mennyt ihan hyvin läpi. Satunnaisesti herkutella saa, mutta herkuttelu ei saa jäädä päälle.

Blogin yksivuotispäivä lähestyy. Jos tuota loppuvuoden häpeäkatoamista ei lasketa, niin hyvinhän tämä on mennyt, ja täytyy taputtaa itseäni selkään, että tulin kuitenkin takaisin. Olen lähes tavoitepainossakin, tosin nyt tavoite on muuttunut ja haluan saada nämä turhat rasvakertymät vyötärön ja polvien väliltä pois. Vähän huonolla teholla tuo talvi kuitenkin syömisten osalta meni, täytyy kehittää jotain tavoitetta ensi talveen. Talvi se on aina ollut ongelmani. Talvella on aina nälkä, ja sellainen nälkä jota ei muka juurespala taltuta.