Leivän ja kaiken muun mahdollisen pupellus on jatkunut koko viikon ja mieliala on laskenut sitä mukaa. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja ainakin tämä aamupäivä on mennyt mallikkaasti. Hyvä minä! Taputukset Mukkeleille! Iltakin menee hyvin, koska olen tehnyt järkevän syömissuunnitelman ja noudatan sitä. Ja jos jotain olen tällä viikolla oppinut, niin sen, että kun syö paljon leipää ja muuta, tulee maha kipeäksi ja mieli pahaksi. EI SIIS SITÄ! Eräskin rouva kiteytti hienosti, että ei kannata ahtaa mahan täydeltä edes salaattia ja porkkanoita, koska se täyteenahdettu maha nyt vain tuntuu pahalta (ja venyy, ja ensi kerralla sinne mahtuukin taas enemmän).

Reenauskaan ei oikein nappaa. Joku juttu tässä syksyssä on. FYM on kyllä vähän tylsää verrattuna Turbulence Trainingiin, mutta mennään nyt loputkin 8 viikkoa näillä. Ja yritän päästä uimaan, sen pitäisi aina olla ihanaa. Tänä viikonloppuna ei tule onnistumaan.

Ensi viikolla lähteekin muuten hammas. Taitaa leivän puputus jäädä sitten viimeistään muutamaksi päiväksi. Samalla sitten tietysti jää myös liikunta pariksi päiväksi. Toivottavasti jaksan uimaan loppuviikosta, hammas poistuu kuviosta jo keskiviikkona.