Jaa jaa, tavoitteenahan oli että vaaka näyttää 66 kg helmikuussa. Voi se vielä näyttääkin, mutta sitten pitää kyllä ryhdistäytyä rankasti. Viime viikonloppuna muu perhe leipoi pullaa kun minä olin aikidossa, mutta ehdin ihan hyvin syömään oman osuuteni. Tänä viikonloppuna vuorossa oli sitten runebergin tortut. Hitto! En leivo enää ikinä!

Onneksi helmikuuta on vielä kolme viikkoa jäljellä. Ensi perjantaina 67kg?

Ettei menisi ihan ruikutukseksi, viime viikolla ehdin siis käydä salilla paahtamassa ma-ke-pe ja lisäksi aikidossa ti ja to. Ja pitkästä aikaa ulkoilin lasten kanssa sekä la että su. Lauantaina minä treenasin aikidon asetekniikoita maastosta löytyneillä kepeillä, vastustajana 5-vuotias jediritarikokelas :) Tänään tehtiin lumesta heppa, ukko, lyhty ja alkua linnoitukselle. Tuo aseilla kikkailu olikin kivaa, raaskisikohan sitä ottaa puolison aikoinaan hankkimat valkopyökkiset jon ja bokkenin mukaan? Ehkä hieman kuivemmalla säällä.

Toissa viikon työreissun takia jäi yksi salikerta väliin. Taidan antaa sen olla, ja kunhan ensi viikon treenaan, voin sitten vaihtaa astetta kovemmalle turbulenssivaihteelle maanantaina, helpompi pysyä mukana laskuissa. Uusi setti onkin ennen kokeilematon alkuperäinen TT.

Uh. Kurkkasinkin mitä on edessä: uusia liikkeitä ovat maastaveto ja  leuanveto (as if, vaihtoehtona ylätaljaa, joka on tietty hieman kesyä). Leukoja ihan varmaan meneekin ehdotetut 5 (lämmittely)+3x8. Ehkä kuitenkin yritän parit leuat tehdä.

Mutta kuten jo satoja kertoja olen kirjoittanut, liikunta on OK, syömisessä haasteita.