Taidan sitten tosiaan kokeilla sitä Eating Clean -dieettiä. Kimmokkeen sain eilen, kun mietin, miten olenkin ollut taas niin äreä jo jonkin aikaa, ja talvella taas olin pitkään yllättävänkin seesteinen. Alkoi tuntua, kuin jostain olisi puutetta ja harkitsin ostavani taas B-vitamiinia kaupasta. Sitten muistin, että olin suurimman osan talvesta ilman alkoholia, syyskuun lopusta tammikuun loppuun. Eli alkoholi saa taas koemielessä jäädä, ja kun nyt tällä tiellä ollaan, että sokeria en syö, kahvia en (EN! En lipsu nyt enää) juo, enkä valmisruokia muutenkaan, niin voisinhan saman tien jättää vehnän ja maidonkin muutamaksi viikoksi. Neljäksi vain. Sittenhän sen näkee, vaikuttaako se mitään.

Vehnä saa jäädä nyt heti, maito sitten, kunhan olen syönyt tuon yhden raejuustopurkin jääkaapista. Sitten vaan papuja keittelemään, ilmeisesti.

Kävin eilen tekemässä pienen intervallilenkin juosten. Uskomattoman hyvin juoksu kulki, en ole kai syyskuun jälkeen juossutkaan. Puoliso ei usko, että intervalleista olisi mitään hyötyä eikä suostu edes kokeilemaan, joten minkäpä sitten teet. Vähän harmittaa, kun tuntuu, että hänestä ainoa tapa harrastaa liikuntaa, on pitkät hitaan lenkit pyörällä tai juosten tms. - ja sitten valittaa, ettei niihin ole aikaa tai polvet tulevat kipeiksi. Oma vika, oma sika.

Tänään olin aikidossa. Nämä sunnuntain treenit olivatkin aika haipakkaa. Hiki virtasi, ja oudointa on, että nyt toista tuntia treenien jälkeenkin olo on edelleen aika nuutunut, jopa nuutuneempi kuin heti treenin jälkeen. Näissä pitää käydä useamminkin :)

 

***edit*** Taidankin aloittaa CleanEatingMagazinen dieetillä, jossa saa vielä syödä maitotuotteita ja näköjään myös kahvi olisi sallittua. Ja maito jää sitten ensi viikon aikana.