Kyllä se pirtelönhörppiminen tuntui auttavan. Olo on jo lähes normaali. Vähän väsäyttelee, kun heräsin aamulla liian aikaisin, ja muksut myös. Toivottavasti ehditään ajoissa illalla petiinkin, ja saan pienen hetken itselleni tai sitten huomisten vierailuruokien valmisteluun.

Inkivääri-kurkumapirtelö ei oikein ollut lasten mieleen. Tämän päivän versiosta tuli eilistä vihreämpi, ja sekös heitä ällötti. Ehdotin sitten että blendaan sen uudestaan mustaherukoitten kanssa, ja se kelpasi. Pirtelön pitää siis olla punaista. Olkoon niin.

Aamu on ollut aika hurlumheitä, ja sama tulee jatkumaan iltaan saakka. Toivottavasti raakaruoan energia pitää minut käynnissä, ja tietysti esiintyvän tyttären myös. Balettiesityksen kenraalinäytös aamulla oli niin jännittävä, että oikein odotan, että pääsen näkemään loputkin. Ihanaa, että vieläkin voi löytää jotain uutta ja ihmeellistä, en ennemmin pitänyt balettia millään muotoa kiinnostavana. Mutta kun näin kaikki jännittyneet esiintyjät asuissaan - ihan alkoi itseäkin jännittää :) 

Ja hyvä minä: kun aamulla heräsin aikaisin, ehdin tehdä eilisen jumppanikin. Jos illalla jaksaisi vähän Wii Fitin kanssa joogailla...