Jossain on jotain vinossa, olo on kummallisen kireä ja vetämätön. Miksi ihmeessä? Minkään ei olisi pitänyt muuttua.

En tosin ole tavalliseen tapaan leiponut taatelikakkuja enkä pipareita, koska en haluaisi syödä sokereita ja vehnäjauhoja. Jotain raakaa on jääkaapin päällä kuivumassa. Ehkä niitä raakapipareita sitten. Jostain syystä keittiö tuntuu nyt masentavalta paikalta, joka paikassa on pussukoita sitä, tätä ja tuota. Puoliso hakee itselleen sopivaa ruokavaliota ja sekin vähän nyppii, kun en pysy perässä hänen ajatuksissaan (kuten ei hänkään minun). Mutta eiköhän tämä tästä tasaannu. Huomenna tai ehkä jo tänään teen itselleni sellaisen palveluksen, että siivoan keittiön kaapit, jos se auttaisi viihtymistä.

Olen kiltisti tehnyt aurinkotervehdyksiä. Löysin tällaisen kätevän joogahaasteen, jossa kuukauden ajan joogataan päivittäin. Ensimmäisenä päivänä aurinkotervehdyksiä ja siitä sitten eteenpäin. Aloitin itse ihan aloittelijatervehdyksistä, mutta päivän ohjelmassa oli hieno tervehdys edistyneemmillekin. Ehkä yritän sitä illemmalla, jos aikidon jälkeen jaksan. Seuraava treenikerta onkin vasta sunnuntaina, eli tällä viikolla jää väkisellä kahteen kertaan, mutta jospa sitten kotona jumppaisi enemmän. Tai voisin toki harjoitella aikidoa kotonakin, liikkumista ja aseiden käyttöä. Voisin ehkä tulla jopa tänne yliopiston tatamille. Kun olisi vielä kaveri mukaan niin olisi hienoa.

No, vähän roinia pois kotoa, niin josko se elämä alkaisi taas rullata. Tällä hetkellä näyttää siltä, että tavaraa virtaa vain sisään.

Enköhän minä täällä joulunakin ehdi kirjoitella, mutta herkullista ja rauhoittavaa joulua kaikille lukijoille!