Asetin herätyskellon soittamaan 5.25. Katsoin kelloa kuitenkin jo vähän yli viisi ja nousin ylös. Aamupesun jälkeen sytyttelin hellävaraisesti valoja ja vähän kolistelin, ja menin sitten alakertaan jyristämään tehosekoitinta. Ei vaikutusta jälkikasvuun. Kuiskasin esikoiselle, että nousee ylös niin ehtii ensimmäisenä päiväkotiin ja poika oli tikkana pystyssä. Tyttärelle piti kuiskutella enemmänkin. Tyypillistä. Normaalisti hän pomppaa sängystä heti minun jälkeeni. Nousi sitten kuitenkin ja vähän sai pitää hoputusta että päästiin liikkeelle. Mutta lopulta kaikki olivat tyytyväisiä ja olin itse hyvissä ajoin treenissä.

Nyt on kulunut lähes viikko liikuntatavoitteiden asettelusta. Saldona on neljä kotiliikuntasessiota ja yksi aikido. Aikidotreenejä nyt häiritsee puolison poissaolo, Kyllä tämä tästä. Vähän haaveilen, että puntari näyttäisi perjantaina 67:lla alkavaa lukua, mutta näyttää minkä näyttää. Olo on kuitenkin mitä mainioin.

Olen niin tyytyväinen ruokavalion vaikutuksista. Järjettömiä mielitekoja ei juuri ole, sokeri, vehnä, kahvi ja alkoholi tuntuvat todella epäkiinnostavilta. Joitain maitotuotteita olen käyttänyt satunnaisesti, ja koen, että ilman niitä selviäisi kaiketi ihan hyvin. Mieli tekisi syödä enemmänkin raakaa. Tilasin Amazonista muutaman raakaruokakeittokirjan, toivottavasti niistä saa lisää virikkeitä. Olen nyt muutaman kerran syönyt Kahvila Vegaanin ohjeella tehtyä raakapuuroa, johon tulee siemeniä, manteleita, viikunaa, banaania, mansikkaa ja idätettyä tattaria. Siitä ei ruoka parane! Maku on kuin unelma, samoin olo vatsassa.

Vatsasta puheenollen. Söin espanjalaista parsakaalia lauantaina. Joitakin tunteja syömisen jälkeen kuvittelin, että saan vatsataudin, vatsaa kouristi niin pahasti. Se meni ohi. Eilen söin samaa ruokaa, ja taas maha kipeänä. Tässä ruoassa toki oli paljon muitakin aineita, mutta muutama kuukausi sitten kävi ihan samalla tavalla. Ensin söin höyrytettyä parsakaalia lisukkeena, myöhemmin munakkaan kanssa. Maahantuoja epäili, ettei parsakaali enää sopisi minulle. Itse kuvittelin, että parsakaalissa olisi jotain bakteeria, joka tämän aiheutti, koska vatsani kestää ihan mitä vain. Pieniä kiviäkin. Tai sitten vatsani ei enää kestä ulkomailta tuotua parsakaalia. Luulen, että olen kesällä syönyt kotimaista tai ruotsalaista parsakaalia, mutta näitä muoviinpakattuja en sitten enää osta.

Päädyin sitten minäkin tilailemaan D-vitamiinia iHerbistä, kun sitä niin monessa blogissa on hehkutettu. Järeimmät 5000IU:n D-vitamiinit olivat loppu, joten tilasin sitten säälittäviä 2000IU:isia. Niissähän on vain 50 mikrogrammaa d-vitamiinia, kun Suomesta saa ostaa puolta laimeampia. Kalaöljyt ja E-EPAtkin näyttivät hämmentävän edukkailta. Tuon nettikaupan valikoima on omasta näkökulmastani ihan käsittämättömän laaja. Siispä kerronkin, että valitsin Carlsonin 2000IU d-vitamiinin ja super-omega gems -kalaöljyä sekä Metagenicsin EPA-DHA 6:1 kapseleita. Mainitsenpa tässä, että kaverin (minun! minun!) koodilla saa 5 dollarin alennuksen ensimmäisestä tilauksesta, ja sen jälkeen voi jakaa omaa koodiaan eteenpäin. Koodia käyttämällä myös koodin haltija saa jonkin pienen korvauksen jokaisesta tilauksesta, ilmeisesti sellaisen jonka voi hyödyntää tuotteisiin. Koodini on PIT508.

Ja nyt sitten vain tilauksia odottelemaan, kerron sitten lisää kokemuksia ostamisesta. Harmi kun en ole yhtä luettu ja supliikki kuin muut mainostajat :)