Kyllä sitten jäin sitä zumbaa kelailemaan enemmänkin ja torstaina työkaverille jo melkein aloin hehkuttaa, että kohtahan sinne taas pääsee - niin, tosiaan, lähes puoli viikkoa onkin jo takana :) Mutta nyt se on jo huomenna. Ja taas minulla on kokous siinä päällä. Aion jälleen karata etuajassa, tosin paras kai pukea mahdollisimman paljon jumppavaatetta jo alle.

Joogassa olen hieman jumahtanut. Olen kuitenkin joka aamu tehnyt uskollisesti aurinkotervehdyksiä ja aina muutaman muunkin asanan, mutta en ole koko viikkona viitsinyt katsoa joogavideoita. Videon katsominen ja samalla tekeminen on hankalaa, ja en millään jaksa vain katsoa kymmentä minuuttia ja tehdä muistiinpanoja samalla. Nyt tuli kyllä olo, että ensinnäkin tarvitsen lisämateriaalia, ja lisäksi voisi kerrata videoita, joita teen, ennen kuin alan kehittää omia, pieleen meneviä variaatioita.

Eilen sitten ryhdistäydyin ja katselin muutaman videon, ja parista sain lisää sisältöä itselleni. Toinen oli Hips don't lie -teemaan tehty lantiota venyttävä sarja, ja toisessa hyödynnettiin hihnaa selän taivutuksissa, tai siis jalkaa saa hihnan avulla venytettyä. Aika kätevää, juuri tuossa katselin erästä vanhan mainoslaukun olkahihnaa, että josko heittäisin sen vain roskiin, mutta en vielä ehtinyt, ja nythän sille löytyikin käyttöä. Roinanraivaus on hienovaraista puuhaa. En kyllä muista mitään kaivanneeeni, ainoastaan nyt olen hieman harmitellut sitä, että viitisen vuotta sitten myin käyttämättömän kuivurini, se olisi nyt hieno kaikenmaailman raakaleipien ja kakkujen kuivattamisessa. Mutta kun sitä ei viiteen vuoteen ole kaivannut, ja vähäiset leipomukseni olen kuivatellut uunissakin, niin olen kyllä sitä mieltä, että myyminen oli hyvä idea.

Kyllä alkoi se Shakiran Hips don't lie helistää jotain sisäisiä symbaaleita. Näin joskus muinoin, ehkä 2001 tai 2002 Shakiran livekeikan MTV:llä ja rakastuin oitis. Mutta kun hän alkoi tehdä musiikkia englanniksi, tuntui, kuin siitä olisi lähtenyt sydän - musiikki kuulosti paljon kaupallisemmalta ja isoon yleisöön menevämmältä kuin ennen. Ja esimerkiksi viimeksi kuulemani Shewolf ei minusta kuulosta oikein miltään. Kaivoin kuitenkin Donde estan los ladrones -levyn esiin, sitä on mukava kuunnella.