Oikea lonkka on edelleen eilisen osteopatiakäsittelyn jäljiltä arka. Ei mitään sisäistä, vaan kun nivelten päällisiä läskejä on veivailtu niin sattuuhan se vähäsen :) Mieleni kyllä tekisi uuteenkin käsittelyyn ennen kahdeksan viikon määräajan umpeutumista, mutta saa nähdä. Samassa rakennuksessa oli myös kilpaileva hoitola, voisi olla mielenkiintoista kokeilla mitä siellä sanotaan. Pohdin illan mielessäni, miten SI-nivel voisi olla pois paikoiltaan, kuten esim. näillä Selkäsivuilla kerrotaan tyypillisimmäksi alaselkäkipujen ja aika monien muidenkin kipujen syyksi. Nivel on kuitenkin aika iso. No, omani on nyt joka tapauksessa hyvin liikkumaton.

Lisää googlaillessani löysin nämä mainiot sivut. Kuntohoitaja Timo Maaranen on Selkäsivuilla kehutun Jouko Holman oppilas ja hänen sivustonsa luo vaikutelman, että täällä asiat tunnetaan. Että ei kun Padasjoelle hoitoon. Ehkä nyt kuitenkin teen niin, että jumppailen määrätyt kahdeksan viikkoa, tai voin vaikka välissä käydä hoidossakin, ja mietin jatkotoimia sitten keväämmällä. Siihen asti keskityn pitämään selkää suorassa enkä enää seiso vain toisella jalalla tai kampea jalkaa toisen päälle istuassani.

Tämä päivä on kulunut hieman eilistä raaemmin, eli ei teetä (vielä) eikä juuri cashewiakaan. Eikä nälkää. Luulen, että iltakin menee näillä linjoilla, koska puolisokin tulee kuitenkin eri aikaan ruokapöytään. Viikonlopusta en sitten vielä tiedäkään, mutta siitähän ei nyt kannata murehtia. Tänään lounasta syödessä tuli muuten todella kumma eikä mitenkään hyvä olo, vähän vilunväreitäkin. Taisi tulla liian paljon marinoitua punasipulia, jotenkin siihen se paha tuntemus identifioitui.

Aamun joogat sujuivat kivutta ilman koobraa. Taaksetaivuttelun sijaan keskityin venyttämään rankaa ylöspäin. Tuntui myös oikein mukavalta. Noilla ylläolevilläa Maarasen sivuillakin oli hyviä voimistavia liikkeitä, joita voisi ehkä joskus yrittää integroida mukaan ohjelmaan.