Eilen oli eka kerta zumbaa. Oli ihan hauskaa, en ihan niin hurahtaneeksi kokenut oloani. Tykkään itse asiassa paljonkin aerobic-tyylisestä liikunnasta, mutta harrastan nyt ihan kaikkea muuta. Minusta se ryhmän yhtä aikainen liikkuminen on tosi hienoa. Etenkin joskus muinoin Tampereen yliopiston jumpissa, en tiedä oliko muuallakin tapana, että ensin opeteltiin päivän ohjelma kolmessa osassa ja lopuksi osat yhdistettiin ja tehtiin niin monta kertaa kuin ehdittiin. Ohjaaja lisäsi nauhan tempoa ja volyymia kierros kierrokselta ja se oli tosi upeaa!

No mutta, zumbaohjaajana oli ihan suloinen latinomies. Liikkeet olivat yksinkertaisia, ja hienoa oli, että sain ylävartaloonkin liikettä. En tiedä, johtuiko ohjaajasta, lajista vai omasta huomiokyvystä, mutta rintakehä aukesi hienosti. Lantio oli aika kankea selkävaivan vuoksi, mutta liikkuihan sekin vähän, ja ensi kerralla varmaan enemmän. Latinorytmithän ovat aina hauskoja, hurahdin niihin ensi kuulemalta Portugalissa eräällä ikimuistoisella kesäkurssilla...Kyllä näistä viidestä kerrasta saa varmaan paljon riemua irti. Mielenkiintoista oli, että kokeilin vähän kotonakin sitä ylävartalon osuutta liikkeissä, ja nukkumaanmennessä kun suljin silmät, näin zumbaa.

Tein nyt sellaisen ratkaisun, että varasin ajan osteopaatille ja menen esittelemään selkääni hänelle. Voi olla, että rahat menevät kankkulan kaivoon, mutta hei, tuen suomalaista palvelutaloutta, parempaa sijoituskohdetta rahalle ei vain ole!

Nyt kauneusunille, hyvää yötä!