Mainio viikonloppu käynnissä. Ainoa mikä harmittaa on se, että voisin olla Ruissalossa kuuntelemassa The Soundsia (kohta), jota kiduttava puoliso soittaa paraikaa täällä. Jätin menemättä, kun puolison suolisto ei ole siinä kunnossa että hän haluaisi lähteä, eikä ketään muutakaan seuraa ole löytynyt. Mutta ehkä repäisen vielä ja menen katsomaan Donkkarit Ankkarockiin. The Sounds nyt varmaan keikkailee tulevaisuudessa muutenkin.

Mutta mutta. Eilen grillailtiin uusien naapureiden kanssa ja ilta oli kerrassaan ihana, lapset pitivät toisilleen seuraa ja aikuisilla oli hetken rauha. Nyt lapset ovat mummulla, kuten sovin jo aikaa sitten, että pääsisin Ruisrockiin, mutta tästä on otettu ilo irti täällä kotosallakin. Käytiin puolison kanssa syömässä kreikkalaisia mezeitä Knossoksessa ja sitten hyvin kepeää shoppailua. Shoppailun kruunasi Stockalta haettu pihvikarjan ulkofile ja Alkosta noudettu laatuviini. Kotona tehtiin rullaluistelulenkki ja pulahdus viileään järveen, jonka jälkeen nautittiin hartaudella paahdettua filettä. Jälkiruokana mansikoita.

Jälkiruoan painikkeena nautiskelen omaa versiota chia frescasta, jonka lanseerasi jälleen kerran keittiöguru Keittiökameleontti, suuret kiitokset! Tein eilen alkuperäisen version verigreipistä. Tänään ei ollut enää greippiä, joten käytin appelsiinia. Appelsiinin kanssa en käyttänyt makeutusta lainkaan, mutta koska väri on aika hailukka (enkä raaskinut enää mansikoita uhrata), jätin appelsiinin kuoret koristeeksi ja laitoin lisäksi yhden passionhedelmän. Nyt on rouskuteltavaa.