Tiedoksi vain, että edellisessä postauksessa mainittu alamäki on vain jatkunut ja kierre syventynyt. Karkkia ja muuta herkkua menee lapiolla, ja liikunnasta ei ole tietoakaan.

Korjausliike lähtee siitä, että
1) pelit seis (flash- yms. pelit)
2) iltapäivälehdet eli suomeksi kaikki verkkosanomalehdet pannaan
3) unta palloon eikä kukuta pitkin iltoja (ja miksi kukkuisikaan, koska ei saa pelata eikä lukea pöyristyttäviä iltapulu-uutisia)
4) tarpeeksi vettä
5) rentoutusta eli joogaa

Olin viime viikolla ihanalla kundaliinijoogatunnilla, jossa käytiin läpi kymmenen eri kehoa (tämän ruumiillisen lisäksi) ja tasapainotettiin niitä. Harjoitus oli ihana, ja toki unohdin siitä puolet. Eräästä näistä kehoista opettaja sanoi, että kun se on epätasapainossa, alkaa hakea elämäänsä kaikkea addiktoivaa: alkoholia, tupakkaa, kahvia, sokeria, mässäystä, ihmissuhteita - mitä vain. Itse olisin voinut lisätä listaan ne nettipelit. Harjoitus taisi olla tämä. Voisin ehkä tehdä koko hoidon kotonakin, ihan vain siksi, että siitä tuli niin hyvä olo. Kundaliinijooga on viime aikoina kutsunut muutenkin. Parasta siinä on laulaminen. Tuohon harjoitukseen liittynyt mantra oli tosi hauska, ja vielä hauskempi oli edellisessä harjoituksessa laulettu todella gruuvi versio mantrasta Adi Shakti. En kyennyt löytämään YouTubesta, harmi.