Huomasinpa, että tänään oli punnituspäivä. Paino palasi 68,4:stä vähän ylöspäin, mikä varmaan lisää päivän pahaa mieltä. Mutta ei se mitään, sitä välipainoahan ei virallisesti raportoida, ja kaksi pudonnutta kiloa on ihan tarpeeksi. Merkkasin lauantain näköjään mittauspäiväksi, vaikka sanoin että kerran kuussa. No, katsotaan ehdinkö mitata.

Jaa-a, eiliset kaffevieraat vielä menivät, mutta huomenna taas, ja perjantaille teen läksiäisleipomusta töihiin. Mitenkähän sitä malttaa. Yritin katsella karppaus.infon ohjeita, mutta enpä tiedä arvostaako täällä kukaan sellaista. Jospa sitten vain olen syömättä. Toisaalta, kun tuon leipomuksen tänne, ei tarvitse huomioida lapsen muna- ja pähkinäallergiaa, mikä mahdollistaisi vähän karpimmankin leipomuksen. Toisaalta, jos siitä tuleekin oudon makuista? Porkkanakakku oli ajatuksissa. Karppaus.infon resepteissä oli ohje, jossa oli kyllä vähän sitä ja tätä.

Äh, taidan tehdä ihan tavallista. Tai äh. Entäs jos korvaisin vehnäjauhot speltillä ja sokerin, niin, hmm...Maistuukohan makeutusjauhe siinä? Kun en itse rajoita hiilareita kovinkaan tiukasti, niin tuntuu, että ehkä sittenkin...mutta toisaalta, kun muita syöjiä ei kiinnosta onko se oikeaoppista, enkä ole sitä takaisin kotiinkaan kantamassa. Pah. Minähän en turhia mässäile, syökööt muut sokeria ja vehnää.