Kylläpäs on riemukasta saada alin painolukema sitten esikoisen imetysdieettausajan. Silloin painoin alimmillaan kai 63, tänään 65,5. Jee jee täytekakkua naamaan ;)

Ihme homma, syömistä en ole vähentänyt loppujen lopuksi kovinkaan paljoa. Iltasyömistä kylläkin, mutta siippa kyllä huomauttelee siltikin ruokamääristäni, hän seuraa ilmeisesti minua tarkemmin alun neljän viikon tiukkaa 1700 kalorin kuuria (miehille, naisille 1500). Sen lisäksi söin perjantaina täytekakkua, kun sitä tarjottiin, ja oli hyvää, sekä join pienen olpakon perjantaina ja toisen lauantaina. Molemmat olisin kyllä voinut jättää väliinkin. Loppujen lopuksi on ihan yhtä mukavaa ottaa teekupponen sinne sohvannurkkaan.

Turbulence trainingista on nyt aloittelijan treeni käytössä seuraavat neljä viikkoa. Tai kolme ja puoli. Ihan tehokkaalta vaikuttaa, vaikka vastukset ovat nyt aika pieniä, mutta intensiteetti sitä suurempi. Ei mitään löysäilyä vaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Ja neljän viikon päästä sitten haastavampia harjoituksia.

No, tänään sitten taas ihraa naamaan kun tapaan ystäviä.

*Muoks* Ateriasta selvisin aika hyvin, otin ihanaa tonnikalaa mangosalsalla ja vihreällä salaatilla, mutta torpedoin kehityksen lasillisella viiniä. Lopullinen niitti oli jälkiruokana nautittu järkyttävän valtava pala suklaakakkua. Mutta kyllä kannatti, nam!