Muutama päivä vielä oleilua. Tänään olen pessyt ikkunoita ja huomenna sitten lattioita. Anoppi pesee mattoja.

Ilahduttavaa, että paino on nyt sama kuin ennen lomaa. Pieni mahatauti viikonloppuna hieman auttoi, päivä mahataudin jälkeenkin paino oli vielä 64 kg.

Aika se vaan surisee eteenpäin. Viime viikko meni liikunnan kannalta aika nollille, olin lasten kanssa vanhempieni luona ja liikkumiseen ei ollut tilaisuutta, kun vanhempia eli lapsenvahteja ei ollut paikalla. Söin kyllä suht järkevästi. Maanantaina väsyneenä tarjoilin lapsille ranskalaisia ja lihapullia ja sen jälkeen oli pakko vältellä rasvaista ruokaa, teki niin pahaa. Mutta jäätelö poikineen tuli syötyä. Etenkin sen yhden jäätelörasian (litra) tuhoaminen suorastaan hävettää, ensin kyllä söimme siitä lasten ja mummin kanssa. Kaloreita taisi tulla 2500 siitä pelkästään (tai olisi tullut koko litrasta). No, ei enää toiste sellaista.

Huomenna on viimeinen päivä rekisteröityä Fit Yummy Mummy muutoshaasteeseen, ja minähän rekisteröidyn. Olen erittäin skeptinen, FYMissä liikuntaa harrastetaan vain vartti päivässä 6 päivää viikossa, joka toisena lihaskunto, joka toisena intervallit. Mutta eiköhän sitä sen 12 viikkoa kestä. Lähtisikö joku kaveriksi haasteeseen? Ei tarvitse olla äiti, vaan kaikki saavat tulla mukaan. No miehiä siellä ei kyllä taida olla. Haasteeseen voi tutustua esim. blogspotissa.