Niin vain kävi, että aamulla teki mieli minuuttisämppää, joten tein sitten sellaisen. Lisäksi kyllä söin tyttären aamuvoileivän puolikkaan, ja tällä pärjäsi jo aika hyvin. Tosin ensilaskemalta tuon sämpylän energiasisältö on ihan järkyttävä, 400-500 kaloria.

Salillakin kävin eilen vääntämässä. On oikeastaan kiva ottaa välillä vähän kevyemmin, ylikuntopelästyksen jälkeen olen kiltisti tehnyt käsipainoilla Fit Yummy Mummya, kuten ohjeissa onkin. Nyt on kai menossa toinen viikko toiseksi viimeistä ohjelmaa, en tiedä, ottaisiko sitten tätä seuraavaksi neliviikkoiskaudeksi sen viimeisen, vai jotakin Turbulence Trainingista.

Tuntuu, että FYM ja aikido yhdessä ovat kehittäneet vähän keskikehon kestävyyttä, venyvyyttä ja tasapainoa, tämä on vaihteeksi mukavaa. Viikonloppuna on neljän tunnin astangajoogan peruskurssi, saa nähdä, miltä se sitten tuntuu.

Puolison kanssa päätettiin, että meidän kotikuntosali joutaa myyntiin. Käsipainot kyllä jäävät, ja ehkä hankitaan toinenkin setti, ja katsotaan mahdollisesti kahvakuuliakin, mutta painonnostoräkki vie kyllä penkkeineen ihan liikaa tilaa. Sääli, siinäkin on kiva treenata, jos ei ole töissä ehtinyt, mutta aika harvoin sitä tietysti tulee käytettyä, ja käsipainoillakin pääsee pitkälle.