Välillä pääsee nälkä yllättämään, vaikka ei kyllä pitäisi olla mitään syytä. Ja välillä ahmiminen: kauppareissulla nälkä yllätti ja jouduin ostamaan Punnitse&Säästästä aurinkokuivattuja tomaatteja, jotta saan lisäaineettomia - ja sitten piti nälkää helpottaa taateleilla ja viikunoilla. Voisinkin jugurttiin hankkia noita taatleita ja viikunoita ja pecan-pähkinöitä, se minusta kaipaa jotain makeutta.

Tässä kohtaa voin kyllä tunnustaa, että en enää usko saavani tällä tuloksia, mutta jatketaan nyt ainakin viikko. Ostin oikein tilamaitoa, josta teen sitten itse pastöroimatonta jugurttia. Saas nähdä mitä tulee. Jugurtin teko on muistaakseni sellaista salatiedettä, että välillä se onnistuu ja välillä taas ei, vaikka muuttujia on todella vähän.

Alkoholittomuus tuntuu vaikuttaneen mielialaan. Hyvä. Saan jonkun verukkeen jättää lisäkaloreita pois. Eikä se nyt _niin_ hyvää ole, vaikka pakko myöntää, että hyvä punaviini tai kuohuviini tuo veden kielelle. Ja valkoviini myös. Ja ranskalainen omenasiideri. Ja tietyt oluet. Ehkä sitä saa juoda lasillisen silloin tällöin mutta EI viikottain.