Jaha, muutama päivä on ollut väliä. Olen pohtinut paljon luomua ja sitä olen ostanutkin. Yritän saada kosmetiikkapuoltakin luomummaksi. Ikävä vain, että töissä olen ollut tekemisissä ikävien liuotinkemikaalien kanssa :) - kokonaiskuorma säilyy...

Ruokailu alkaa sujua. Kuivattuja hedelmiä on mennyt aivan liikaa, niitä ei siis saa enää ostella. Ne vähän turvottavat, muuten olo on aika normaali. Aamupala on mennyt kaurapuuro-siemenlinjalla, mutta kyllä sen huomaa, ettei se ihan yhtä hyvin pidä nälkää kuin raejuusto. Nyt näyttäisi kyllä siltä, että heraproteiinia saisi syödä, eli kun sitä on sammiollinen kaapissa, niin siitä sitten vaan proteiinidrinksuja kehiin.

Pari "pakollista" lipsuntaa on tullut. Maanantaina oli töitten puolesta lounas, ja vaihtoehtoina oli lihapullia (sisältävät ties mitä) ja juustokalaa. Valitsin nuo lihapullat siinä toivossa, että kiellettyjä aineita olisi mahdollisesti vähemmän - ja sitä paitsi minusta kalaa ei saa missään nimessä pilata juustolla. Tiistainakin oli järjestettyä ruokailua, sillä kertaa broilerikastiketta, jossa oli ainakin hunajamarinoitua broileria ja ties mitä muuta. Jatkan valitsemallani linjalla enkä itke. Leipää hieman tekee mieli, mutta ei pahasti.

Tänään alkoi uusi neliviikkoistreenijakso. Tämän päivän treeni olikin pelkkää ylävartalopaahtoa. Kyllä tuntui. En vielä kurkannut, oliko toinen päivä alapainotteinen, ainakin siellä oli askelkyykkyjä ja maastavetoja. Jouduin tekemään intervallit taas penkilleasteluina, kun kuntopyörät olivat varattuja, joten sai peppu kuitenkin vähän kyytiä :)