Paino on pudonnut nyt viikossa melkein kaksi kiloa. Vettä varmaan ja lihaksia. Jossain kohtaa pitää alkaa hoidella niitä lihaksia treenaamalla salilla, mutta nyt on tilanne niin sekava, että en halua edes yrittää repiä siihen aikaa.

Ehkä hienointa on tämä näläntunteen kanssa eläminen. Että voi tuntea: ahaa, nyt on nälkä, no en ihan heti nyt saa ruokaa, mutta ei se mitään. Toivottavasti tämän fiiliksen kanssa jatkan tästä eteenpäin. Hämmentävää, miten nopea muutos on ollut. Myös karkkien, kahvin ja alkoholin vieressä istuminen on ollut avartavaa. Sokeria nyt ei teekään mieli, kahvin korvaa nyt jumalaisen ihana Pukka Pleasure -hauduke ja alkoholi - no, puolison viini tuoksui taivaalliselle, ja varmasti maistuisikin. Ikävä kyllä parhaat viinit myydään edelleenkin 0,75l pulloissa, ja puoletkin siitä on jo aika paljon.

Peilistä katsoo kumman eri näköinen ihminen. Iho näyttää sileämmältä ja silmänaluset vaaleammilta. Meikin laittaminenkin tuntuu vastenmieliseltä. Mitä kummaa on tekeillä? 

Silmiä on tänään kummallisesti nykinyt, kuin elohiiri kummittelisi. Joko kärsin jostain puutoksesta? Mikä on maidon ja viljan takia jäänyt vähälle? Jotain B-ryhmästäkö?