Ehdin aamusella juuri töihin, kun tyttären hoitopaikasta soitettiin, että kuumetta on ja reippaasti. Juuri puoli tuntia aiemmin tytär hyppeli iloisena. Kun ehdin päiväkodille, siellä oli valkoinen ja tärisevä nyytti. Toin kotiin ja laitoin itkuisen tytön nukkumaan, mahtoi olla tosi kipeä. Tunnin kuluttua ressu heräsi ja valitteli, että pää ja maha on kipeänä. Iso peikko alkoi kummitella mielessä, mutta kummitelkoon siellä. Juotin vähän sitruunavettä ja laitoin takaisin nukkumaan.

Itse ehdin tuossa unien aikana pestä pesuhuoneen lattian, vessan ja kaksi koneellista pyykkiä sekä raivata vaatehuonetta. Huomenna vien pussillisen leluja lelukeräykseen. Pussillinen vaatetta lähti kaapeista UFFille ja eilen onnistuin myymään puolison vanhan aikidopuvun. Eläköön! Lisäksi sain vuoren vaatetta ja lelua myös sinne myyntitilille, toivottavasti ne menevät kaupaksi enkä joudu enempää pohtimaan loppusijoitusta. Vaatehuoneeseen mahtuu nyt jopa seisomaan, pientä juhlaa!

Reilut kaksi tuntia nukuttuaan tytär heräsi. Ääni oli maassa, mutta muuten tuntui virtaa olevan vähän enemmän. Laittelin paikkoja vielä vähän kuntoon kun tytär katseli televisiota. Sitten hän alkoi pyydellä kauppaan karkkipäivän karkkeja ostamaan. Kun ruokakaupassa nyt kuitenkin oli käytävä, ajattelin, että voimme mennä. Samalla reissulla sain heitettyä ne moneen otteeseen kehumani tavarakasat myyntiin. Vähän nuutuneeltahan tuo lapsi kyllä vaikutti.

Kaupassa tulin kyllä siihen tulokseen, että tervehtymisen edistämiseksi nyt olisi paras jättää maito, viljat ja sokerit syömättä. Lupasin herkkuja huomiseksi ja suklaapirtelöä (raakaa) tänään. Lopulta lahjoin Hello Kitty -lehdellä. Jotain iloa piti keksiä, kun veli pääsee tänään vielä synttärijuhliinkin.

Toivottavasti tuo ressukka nyt elpyy pian, meillä oli muutenkin suuria suunnitelmia viikonlopuksi. Nyt hän näköjään nukahti lehtensä kanssa sohvalle (nukuttuaan sitä ennen autossa lähemmäs tunnin).

Mutta onpa nyt ainakin raivattu kotia. Kyllä tämä tästä iloksi muuttuu. Nyt pitäisi keksiä, mitä tuolle toipilaalle sitten voisi tarjota ruoaksi, kun kaikki suosikit ovat pannassa. Ehkä marjoja. Ja kalaa, joka uunin lempeässä lämmössä jo hautuukin.