Kyllä nyt on olo ihana. Saunaa, uusi shampoopala ja Hauschkan ruusuöljyä. Puoliso hieroi kipeitä lihaksia ja vatsassa on jälleen yksi paranemispirtelö.

Kovemmalla puolelle käännetty joustinpatja on kuin unelma. Kun sillä makaa, tuntee, kuinka se kannattelee kehoa, joka tuntuu ihan painottomalta. Viime yönä nukuin taas kyljelläni, ja jännitykset palasivat kylkiluiden tienoille. Pitää siis olla tarkempana.

Toissapäiväinen paranemispirtelö auttoi selvästi. Olo lähti paranemaan, pientä infektiota on, mutta olo on kuin vahva ja terve. Aikidossa tosin tuntui, kuin koko keho olisi ollut tehty puusta, todella jäykkänä, mikä on ihan poikkeuksellista. Yleensä minulla voi jokin yksittäinen lihas tai lihasalue olla kipeänä, mutta tämä oli erittäin kokonaisvaltaista. Onneksi sauna pehmitteli sen.

Olen hyvin pitkälti syönyt nyt kypsennettyä ruokaa, tai no, ehkä 50-60% verrattuna aiempaan 30-40%. Nyt ei vain oikein maistu raaka. Pitäisi vähän selailla uusia raakareseptejä ja kokeilla vaikka joitain keittoja. Kotimaisia luomupunajuuria ei vain tunnu löytyvän oikein mistään, ja juuri punajuurikeitto houkuttaisi. Toinen olisi kyllä myös mielessä, sellainen, johon tuli porkkanamehua ja avokadoa...

Tulisi jo kevät ja kotimaiset avomaan vihannekset!

*Lisäys* Olen tyytyväinen itseeni. Mietin jo, että postaan jonnekin kysymyksen, miten hyödyntää Weleda-kosmetiikasta ylijääviä sinisiä lasipulloja. Tänään keksin itse käyttöä ensimmäiselle. Se sisältää nyt omenaviinietikkaa hiusten huuhteluvettä varten. Shampoopala jätti hiukset ehkä hieman karkeiksi, mutta etikkavesihuuhtelu pehmensi ihanasti. Eikä etikan ominaishaju ole ainakaan vielä pistänyt omaan nenään häiriöksi asti. Hyvä!