Kylläpä se kevät sitten etenee vauhdilla kun alkuun pääsee. Ainakin ajallisesti. Tuntuu, kuin aika valuisi käsistä - mikä aika? Ainakin taimia pitäisi koulia ja uusia laittaa itämään.

Havaitsin selkeää pullistumaa keskivartalossa, tai on sitä havaittu jo ennenkin. Kun kerran aikidotavoite on saavutettu, niin voisi vähän harjoittaa lihaksiaan. Olen koko viikon yrittänyt päästä kuntosalille ja tänään sitten vihdoin menin pitkästä aikaa. Ja tykkään kyllä siitä vääntämisestä omaan tahtiin. Tein samaa ohjelmaa kuin syksylläkin. Tästä on hyvä jatkaa. Taidan ottaa ohjelmaan kaksi kuntosalipäivää ja yhden päivän voisin tehdä kotona pienemmillä vastuksilla.

Esikoinen oli eilen ensimmäistä kertaa suunnistuskoulussa ja nautti siitä. Tämä taitaa ikävä kyllä tarkoittaa sitä, että minä en voi käydä aikidotreeneissä torstaisin, koska pikkusuunnistajilla pitää vielä tässä vaiheessa olla aikuinen mukana, mutta pikkusiskoa mielellään ei... Mutta ei kai siinä mitään, kouluikäisillä ei enää tarvitse, ja ei kai talvella suunnistetakaan. Nyt päivät, jolloin pääsen aikidoon ovat hassusti jonossa: la-su-ma-ti. Ja koska kevät saa ja kohta aletaan norkoilla veneellä, tarkoittaa se, että en välttämättä pääse edes viikonloppuna. Ja siten ei ehkä kannata pitää kiinni ma-ke-pe -salitreenistä. Mutta minähän voin käydä salilla keskiviikkoisin ja perjantaisin ja kotipäivän sitten muun ohjelman mukaan.

Johdatus sattui taas kohdilleen. Olin unohtanut, että olen luvannut itselleni kokeilla kahvakuulia (no joo, ja tankotanssia, mutta jääköön se nyt väliin toistaiseksi), kun saan aikidossa kolmannen kyun. Muistin sen, kun klikkasin erästä Monkey Foodin kommentoijaa. Mietin, olisiko Kukka sama kukka kuin Fit-linkkini Kukka, ja olihan hän! Hyvä että muistui kuulat mieleen. Huomenna tsekkaan tyttären balettitunnin yhteydessä liikuntasalin seinältä kahvakuulamainoksen ja katson, pääsisinkö jonnekin aloituskurssille. Sitten voisin hommata oman kuulan ja reenailla sillä.

Ja kohtahan lenkkipolkukin on vapaa lumesta, ihanaa! Ja sitten olen mietiskellyt taas uimista, uidessa tulisi tehtyä osteopaatin neuvomaa liikettä lonkkien avaamiseksi kuin itsestään...Hitsit, olisi niin paljon juttuja ja niin vähän aikaa.