...ja venyttelemään. Ihan pikku pienesti olen rakasta kuulaani heilutellut, tein muutamia kyykkyjäkin - niitähän ei mitenkään voinutkaan tehdä ilman kuulaa tai esim. käsipainoilla, ei ei. Ja kun sanon pienesti, tarkoitan pienesti, eli ihan vaan muutama minuutti kerrallaan, ei edes varttia. Toki näitä muutamia minuutteja ehtii tehdä pari kolmekin kertaa päivässä. Vaan silti on jaloissa lihakset kireinä kuin viulunkielet. Siispä otin aurinkotervehdykset uudelleen ohjelmaan.

Puunasin parvekkeen pari viikkoa sitten ja nythän se onkin soma ja mukava paikka joogailla. Aurinkokin näkyy. Toivon hartaasti, että naapurusto ei ihaile räpistelyäni, mutta en aio ottaa asiasta pienintäkään painetta.

Muistin, että Kristakin muinoin mainosti kahvakuulaa, ja siitä tulikin mieleen turkkilainen ylösnouseminen (tai ehkä sillä on joku fiksumpikin kotimainen nimi). Kokeilin sitä aamulla, mutta en todellakaan kuulan kanssa. Kaivoin kaapista reilun viiden kilon käsipainon. Wii Fitissähän samaa tehdään ohjaimen kanssa ja Wii tutkii sitten käyttäjän tasapainoa. Muistaakseni näin. Mutta siihenkin löytyi sitten hyvä video YouTubesta. Jos joku osaa vinkata, miten sen voi upottaa tänne niin kiitos tiedosta vain.