Ruokavalio ei ole mitenkään parantunut, mutta aina on aikaa. Perjantaina vein esikoisen MacDonaldsille kun hän sitä pyysi, ajattelin itsekin testata, koska muuten menen aina Heseen, jos hampurilaiselle pitää mennä. Oli muuten järkytys huomata pakkauksiin pakatut tiedot energiansaannista. BigMac tarjoaa 25% naisen vuorokautisesta energiantarpeesta, ranskalaiset 19%. Juoma päälle ja reilut puolet päivän energiasta on saatu. Ja nälkä on kohta uudestaan.

En millään jaksaisi miettiä sitä ruoka-asiaa enää yhtään. Seesamiöljy on pahaksi koska siinä on omega-6-rasvahappoja liikaa. Seesamiöljy on hyväksi, koska se sisältää myös antioksidantteina toimivia lignaaneja, kuten sesamiinia, sesamolia ja sesamoliinia.( Re: Aamiainen ruohikolla). Kala on hyväksi koska xyz. Itämeren kala on pahaksi koska ympäristömyrkyt. Norjan lohi on pahaksi koska kasvatettu. Järvikala on kiven alla.

Että jos ihan vaan söisin vähemmän. Se olisi ekologisempaa kuin ahtaa itseensä kauheat määrät kaikkea. Kannattaisi olla pienempi ja taloudellisempi.

Synkistyttää tämmöinen.