Se on taas punnituspäivä huomenna, jee! Tuntuu järkevältä kun olen nyt liikkunut pieniä määriä kotona. Eilen ja toissapäivänä tein vartin lihaskuntojumpan ja tänään tein viiden minuutin tabata -treenin, eli 20 sekuntia kovaa (tein haaraperushyppyä ja burpee -liikettä jossa hypätään kyykkyyn ja siitä punnerrusasentoon ja takaisin) ja 10 sekuntia ylläpitoa (paikallakävelyä). Sitä siis kymmenen settiä ja sen voisi tehdä joka päiväkin. En kyllä vieläkään osaa huhkia itseäni tuolla ihan puhki, ammattiurheilijat kuulemma osaavat.

Olen tässä kokeillut myös päälläseisontaa sohvan turvissa. Asento taitaa olla hieman keno, kun sohvan istuin viettää. Pitäisi keksiä parempi harjoituspaikka. En tiedä mikä idea tässäkin nyt on mutta kaikkea pöhköä pitää aina kokeilla.

Päivä on ollut jotenkin todella rasittava. Tyttären kanssa hoidettiin vähän asioita ja tytär pulputti kuin viimeistä päivää. Onneksi huomenna pääsee töihin lepäämään ja rentoutumaan. Puolisokin pääsee huomenna kuulemma kotiin, vähän pelottaa miten sitten alkaa mennä. Hyvin tietysti. Voin syöttää hörhömpiä ruokaideoitani hänelle :)

Pitäisi kyllä tässä iässä jo ymmärtää antaa itselleenkin joku rauha, eikä aina laukata kieli vyön alla niin moneen paikkaan samana päivänä.