Huomenta! Eilinen päivä sujui niin mukavasti, että tekaisin tällekin aamulle viherpirtelön. Ainekset olivat lähinnä samat kuin eilenkin, paitsi tänään minulla oli tuoretta inkivääriä, ja lisäksi laitoin sekaan banaanin vähän pehmentämään makua. Nyt tytärkin maistoi ja pyysi lisääkin.Tänään kyllä oli jo töissä nälkä, joten rouskuttelin taatelia ja pekaanipähkinöitä (liikaa ehkä).

Eilen alkoi kahvitilkan jälkeen särkeä päätä, joten päättelin kokeilla tänään ilman kahvia. Päätä särkee taas. Otin särkylääkettä ja iltapäivällä saa hierontaa.

Eilen join lopun viherpirtelön iltapäivän kahvitauolla, kun en muistanut ajoissa ennen ruokaa nauttia sitä. Ihmeen hyvin selvisin, söin vielä ennen töistä lähtöä kaurapuuroa voisilmän ja auringonkukansiemenmaidon kanssa. Tänään en muistanut tuoda voita, täytyy selvitä sitten suolalla ja aurinkomaidolla. Aikidon jälkeen söin banaanin ja taateleita ja kotona luomupossuwokkia, jossa kyllä oli anopin sikamaisen sokerista omenasosetta. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa :)

Lisäksi huomasin Runsaudensarvessa poiketessani, että he järjestävät tänään ayurvedisen illan ja huomiselle Ossi Viljakainen tekee henkilökohtaisia ohjelmia. Juuri kun pohdin asiaan tutustumista! En kyllä millään pääse tänään kuuntelemaan, ja huomennakin on kiire, mutta ehkä ehtisin analyysiin.