Sunnuntailenkkikin toteutettu, tosin siihen ei mennyt kuin 40 minuuttia. Ei haitanne.

Löysin mainion joskin ehkä hieman ulkonäkökeskeisen saitin. Se kököttää tuolla idolilistan alimmaisena. Josh-setä kyllä suosittelee ruokapäiväkirjaa, mutta en kyllä pysty. Mitat voisi kyllä taas ottaa muistaessaan. Tosin minullahan on valtavat määrät rasvaakin hävitettävänä, ihan järkyttävät, siis verratuna noihin saitin pupusiin. Sivumennen sanottuna löysin sivun, kun haeskelin kuvia Jessica Bielistä, työkaverilleni. Ajattelin kertoa, että pahimmassakin tapauksessa hänestä tulee Jessican näköinen, ja että sekin vaatii kovaa työtä.

Tässäkin Josh-sedän kätevä tee-se-heti-lista:

1) Kokeile vuorotella 16 askelkyykkyä (8/puoli) ja kahdeksaa punnerrusta (mitä tahansa punnerrusta). Kokeile, montako kierrosta ehdit kymmenessä minuutissa

2) Intervalliharjoittelu 15 minuutin ajan: juokse minuutti, kävele kaksi.

3) Osta kaapit täyteen kauden suosikkivihanneksiasi ja -hedelmiäsi. Osta myös kauraryynejä ja täysjyväriisiä (minulle ohraa, on kotimaista, maukasta ja riisiä terveellisempää)

4) Osta kalaa, kanaa, possua tai rasvatonta naudanlihaa koko viikon tarpeiksi.

5) Valmista proteiineistä aterioita suosikkivihannestesi kera. Pakasta kerta-annoksina.

Onnistuisikohan?

Toinen näpsä lista painonpudotukseen:

1) Syö vähemmän kaloreita. Pidä ruokalokia. Luota vaakaan ja siihen, miten hyvin vaatteet sopivat arvioidaksesi ruokalokisi paikkaansapitävyyttä.

2) Syö laadukasta ruokaa. Tiedät mikä on laadukasta, ja tiedät mikä on huonoa. Syö vähemmän huonoa ruokaa.

3) Suorita aerobinen harjoittelu lyhyesti ja tehokkaasti.

4) Tee tehokas lihaskunto-ohjelma (johon sisältyy kyykkyä, maastavetoa, leuanvetoa, penkkipunnerrusta)muutaman kerran viikossa. Tähän pätee varmaan Kispen ohjenuora: kaikki liikkeet joita jaksaa tehdä yli 3 kertaa on paskoja. Vai mikä se luku olikaan ;)

5) Juo paljon vettä. Älä juo mitään mikä ei ole vettä.

Nerokasta. Yksinkertaista ja nerokasta. Jos se olisi noin helppoa, niin kaikki tekisivät niin ;)

Kasvislistaan lisättäköön:

punajuuri, palsternakka
avokado
lanttu
banaani

Mietiskelin tuossa liikuntaharrastuksiani. Toistaiseksi vaikuttaa hyvältä ratkaisulta tunkea liikunta viikon ohjelmaan, tulisikohan siitä näin rutiini? Painoharjoittelu tökkii nyt erittäin pahasti, mutta ehkä siihen pitää vain panostaa. Juokseminen on parasta, kun aikaa on vähän. Rullaluistelu on hauskinta, silloin kun siihen on mahdollisuus. Uiminen on nautinnollisinta, mutta vie eniten aikaa. Ja pyöräily on tapa liikkua paikasta toiseen. Ja punttitreeni, niin, tuottaisi hyviä tuloksia, jos siihen panostaisi. Viikon päästä olen aivopesty.