Tadaa, tahdonvoimalla sain vaa'an näyttämään 67,5 kiloa, joka on kilo vähemmän kuin viime viikolla. Herkkuja on kyllä kannettu eteen ja ostinpa itsekin yhden suklaapatukan. Mutta pudonnut kilo motivoi kyllä taas hetken. Ensi perjantaina sitten 66,5-67, kiitos.

Eilen tuli kyllä melko tukkoinen olo. Työreissussa tarjottiin munkkikahvit, söin puolikkaan, ja se oli kyllä aika tuhti pläjäys. Lounaan onnistuin syömään hyvällä omatunnolla, ja vaikka ruoan päälle teki mieli pientä makeaa, niin ei kyllä sitä munkkia. Ilta oli kiireistä sukkulointia, joten iltaruokana oli nakkeja ja lohkoperunoita, hyrgh. Siitä se olo sitten kankeutuikin, eikä illalla tehnyt mieli syödä enää mitään. Harvoinpa pääsee olo tällaiseksi.

Työreissun takia jäi eilinen salitreenikin tekemättä, joten ehkä ensi viikolla teen vielä viimeiset kaksi kertaa tätä ohjelmaa ja sitten uutta. Viikonloppuna en treenaa, koska aikidoa on luvassa 3+3 tuntia.

Hassua, miten olen vihdoinkin tässä vuosien varrella alkanut hyväksyä itseäni ihan toisella tapaa kuin ennen. Vaikka nyt muutama kilo ylimääräistä onkin, niin siellä alla on ihan hyvä keho, enkä vaihtaisi sitä kenenkään kanssa. Käyn edelleenkin kauppaa itseni kanssa, haluanko mieluummin nautiskella herkuista, vai olla vähän rasvattomampi ja patsastella bikineissä kesällä. Hmmm. Toistaiseksi vaaka on kallistunut herkuttelun puolella.
Suomen kesäkin on niin lyhyt :)