Neljäs aamu viherpirtelöllä! Oho! Tänään söin kyllä myös puuron aurinkomaidolla ja voilla, koska tiesin joutuvani olemaan liikkeellä pitkään ja halusin välttää kiusauksia. Paino putosi ensimmäisenä päivänä kilon ja on nyt pysytellyt tässä samassa. Olen syönyt selvästi vähemmän eikä se tunnu liian vaikealta. Outoa, todella outoa. Olo tuntuu virkeämmältä ja iloisemmalta.

Selvisin kahviaddiktiosta yhdellä päänsärkytabletilla ensimmäisenä päivänä. Jotenkin ajattelen olevani nyt raikkaampi, ilman hengitykseen ja suun limakalvoille tulevaa kahvin tahmaisuutta.

Olin eilen ayurvedisessä neuvonnassa. Kehotyyppini on pitta-kapha, ja sain sitten sen mukaisia ohjeita syömiseen, ja pari yrttivalmistetta. Kuulemma aamupalani pitäisi olla kevyt ja olematon, mutta enpä tiedä. Tänään tuli jo kymmenen aikaan hieman heikko olo, vaikka aamupala oli kuitenkin aika normaali. Onneksi minulle sopivat kuivahedelmät, ne ovat olleet pelastus näiden päivien aikana. Nautiskelen niistä kuin parhaimmista konvehdeista. Jotain hassua on tosiaan tapahtunut. Yllätys yllätys myös ayurvedan mukaan minun pitää välttää vehnää, sokeria ja maitoa maitona. Hapanmaitotuotteet kävisivät, mutta hoitelen nyt tuota selkää ensin. Ja lisäksi tarvitsen lisää elinvoimaa, pranaa, ja voin kyllä olla samaa mieltä siinä asiassa. Pranaa saisin raakaruokaa lisäämällä, viherpirtelöillä ja tietoisella hengittämisellä ja rivakalla ulkoilulla. No, kappas vaan. 

Kyllä nyt onkin mukava lähteä viikonlopun viettoon :)