En kyllä olisi millään uskonut, että tämä työ on näin kiireistä. Piti ottaa jo töitä kotiinkin, sekä tulla aamulla varhain. Aion kyllä kompensoida ja mennä uimaan, ennen kuin haen lapset hoidosta. Kurkku on kyllä tosi kipeä, jos lapsilla on ollut tämä sama, niin eipä ihme että on harmittanut. Toivottavasti se on jo ollut niillä.

Uiminen on sikälikin hyvä, että meillä on pesuhuone käyttökiellossa. Saadaan vihdoinkin sen kaato korjattua - toivottavasti. Olisin halunnut jonkun asiantuntevan mielipiteen että kyse todella on kaadosta, kun vesi ei valu lattiakaivoon vaan jää lätäköksi. Nimittäin jos lattiakaivoon laittaa kaivokielon, johon kertyy hiuksia ja pölyä, yltää kahluualue vielä pari metriä tavallistakin pitemmälle (kyllä, länsisiiven saunaosastolla tilaa riittää). Parissa viikossa, vieläpä, vaikka niitä kieloja pitäisi voida käyttää kuukauden. Jotenkin tuntuu tyhmältä laatoittaa puoli pesuhuonetta uudelleen "varmuuden vuoksi", vaikka tiedän, ettei niitä lätäköitä pitäisi syntyä. Lauantaina aikaisintaan päästään testaamaan.

Heh, enpä olisi uskonut, että joudutaan oikein riitelemään siitä, kumpi pääsee harrastamaan liikuntaa, mutta näin pääsi toissailtana käymään. Illat alkavat käydä lyhyiksi, ja pimeässä ei ole kivaa.

Työtä tosiaan siis riittää, enkä näin ollen ehdi blogaamaan enkä kekkuloimaan muuallakaan totuttuun tapaan. Tämä on kyllä ihan mukavaa, että on vihdoin jotain tekemistäkin. Pelkään vain, että tämäkin tästä vielä joskus haihtuu, ja sitten tehtävää on enää muutamaksi tunniksi viikossa. Mutta ei meillä säästellä, sittenhän sitä voi opiskella itsekin.