Tänään aloitin paluun vanhaan treeniohjelmaan. Se on tuolla omalla sivullaan. Ensimmäinen kerta oli tietysti vähän hapuileva, ja painoja täytyy tässä vielä vähän hakea. Olo oli aika erilainen kuin noitten intensiivitreenien jälkeen, ja käsivarret tunsivat tehneensä jotakin :) 

Ohjelma ei itse asiassa ole ihan sama vanha. Ajattelin, että saan lihaksista enemmän irti, jos erotan kyykyn ja askelkyykyn eri treenikerroille. Toisaalta, samana päivänä tulisi sitten lihaksista otettua kaikki irti. Vatsalihasosuudenkin päivitin jännittävämpiin liikkeisiin kuin istumaannousut. Teen ohjelman liikkeet pareittain, joten "säästyy" aikaa, kun ei tarvitse joka välissä lepäillä. Eli tänään siis tein vuoroin sarjan maastavetoa ja askelkyykkyä, yhteensä kolme kertaa, sitten penkin ja soudun ja lopuksi hauiskäännöt ja ojentajapunnerrukset. Aion optimoida painot niin, että jaksan juuri ja juuri tehdä kutakin liikettä 3 x 10 kappaletta, koska en millään viitsi tehdä pitempiä toistoja. Ehkä neljän viikon päästä voisin vaikka vaihtaa askelkyykyn ja "good morningin" vanhoille paikoilleen.

Tapaverkon tehtävänä oli tälle päivälle viidentoista minuutin kävely, jonka aikana miettii, mitä elämältä haluaa. Lähden kävelylle nyt. Tähän aikaan en varmasti koskaan olekaan kävellyt :) tai en ainakaan ihan lähiaikoina.

Valtavan usein tännekin tullaan ruokaohjeiden perässä. Pitäisiköhän niitä alkaa kirjoitella ylös niin saavat etsivät haluamaansa :) Olisikohan minulla uraa palvelualalla...