Tulipas ikävä olo, kun vakoilin Feedjitistä sivukäyntejä, ja huomasin, että joku oli tullut tänne Facebookin Mafia Wars -sovelluksesta. Käsittääkseni Feedjit näyttää vain linkkien kautta tulleet edelliset sivut? Onko joku taas tunnistanut minut? Onko sillä jotain väliä?  

Kolmas viikko vanhaa kunnon salitreeniä alkoi tänään, ja käsivarret ovat jälleen hyytelönä. Hyvä merkki! Muuten olenkin ollut viikonlopun hyvin pitkälti koukussa, ensinnäkin esikoisen esittelemään Java-peliin ja toisekseen Carlos Ruiz Zafónin romaaniin Enkelipeli. Niin, ja kolmanneksi uuteen löytöön, Pirkan luomusuklaaseen. Älkää ostako hyvät laihduttajat, se on aivan jumalaisen ihanaa! Etenkin se jossa on kaakaopapurouhetta. 

Yksi parannus viime syksyyn tässä on: syön ihan vain nauttiakseni, enkä pakonomaisesti. Eilen tein kaalikääryleitä, ja tiedän, että seuraava erä tulee olemaan täydellisiä. Aika monta kokeilukertaa tässä on jouduttu tekemäänkin. Kaalikääryleitten tekoa ei keittokirjasta opi, tiedoksi vain. Lisäksi tehtiin eilen myös lättyjä, lähilättyjä nekin. Kävikin niin, että vehnäjauhoja ei taaskaan ollut, joten perhe söi onnellisen tietämättömänä spelttilättyjä. Lätynpaiston yhteydessä tuli testattua myös uusi paistinpannu. Ostin Heirolin Cerasafe-pannun, joka on ilmeisesti vastaava tuote kuin GreenPan. Teflonin sijaan pannu on pinnoitettu keraamilla ja lisäksi sen valmistuskin on turvallisempaa kuin teflonien. Aika näyttää, miten pinnoite kestää. Ainakaan ei tarvitse syödä muovia. Kananmuna paistui pelottavan hyvin pelkällä liukkaalla pannulla, lättykin irtosi hyvin, mutta jostain syystä en saanut niitä käännettyä kokonaisina. Valurautapannu kyllä paistoi uskollisesti lätyt, mutta perhekokoiseen lättyoperaatioon ei yksi pannu vain riitä.

Muutenkin viikonloppuna tuli syötyä aivan hurmaavia ruokia. Perjantaina meillä oli pihviä, punajuuripyttipannua (punajuurta, porkkana ja sipulia kuutioina voissa ja vesitilkassa kypsennettynä) ja edellisen päivän muusintähteet vuohenjuustolla jalostettuna gratiinina. Lauantain söimme samaisesta naudanfileestä uunipaistia tuoreiden vihreiden papujen ja bataattipyreen kanssa, ja ne kaalikääryleet...onneksi niitä jäi muutama tämän päivän lounaallekin.