...nyt olen käynyt jo kolmesti treenaamassa kuulilla. Miten tässä näin kävi ihan itsestään?

Olen niin tyytyväinen itseeni ja suunnitelmaani. Ei ole kauaa, kun arvelin, että kunhan vain saan itselleni lisää energiaa, niin sitten jaksan hoitaa kotia ja pitää huolta syömisestä ja liikunnasta, ja näin siinä sitten kävi. Ei päätöstä hampaat irvessä että nytpäs alankin käydä salilla kolmesti viikossa. Täytyykin vastedeskin tehdä tällaisia alkupäätöksiä, jos tavoitteita on :)

Kotona edistyy muutama käsityöprojektikin. Vaihdoin hameeseen vetoketjun, paikkasin tyttären housut, purin rikkinäisen vetoketjun laukusta ja ostin uuden, pojan housuun on nyt paikkatarvikkeet odottamassa, lyhensin lasten taekwondopuvut sopiviksi, purin tyttären neulemekon yläosan ja tein siitä hameen ja aloitin villasukkaparin.

Syön tietysti ihan yhtä possuna kuin ennenkin. Ehkäpä sekin tässä joskus muuttuu, joulun alla on hyvä tehdä ruokatapamuutoksia ;-) Tai kaipa keskityn taas saamaan kasviksia riittäväsi ja muistan syödä hedelmiä ja juoda viherjauhevesiä. Vihreä on hyväksi!

Siltikin, vaikka rasvat olisivat ja pysyisivät, niin mietin, että jos rasvan alla lihasmassa ja -tilavuus kasvavat, niin silloinhan sama rasva levittyy isomman pinnan päälle - eli kerros ohenee! Kannattaa kasvattaa lihaksia! Niillä jaksaa! Tosin kuulan kanssa vääntäessä tuntee kyllä että keskivartalo tekee töitä, ja tuntuu kyllä heti paljon hoikemmalta. Ja sehän se tärkeintä onkin - hyvä fiilis!